Menü

Arrangementen

Het gigantische spektakel aan de poort van het UNESCO-Werelderfgoed 'Oberes Mittelrheintal' trekt ieder jaar honderdduizenden bezoekers.

Laat u fascineren door de aanblik van het grootste varende corso van Europa met meer dan 70 deelnemende boten. Op de vaart van Koblenz naar Spay kunt u genieten van het Midden-Rijndal in de avondschemering, terwijl op de terugtocht de bergen van het UNESCO-Werelderfgoed 'Oberes Mittelrheintal' met hun burchten en kastelen gehuld zijn in het licht van rood Bengaals vuur en u het idee geven dat u in een andere wereld bent. Tegen 23:00 uur beleeft u dan het hoogtepunt van de avond:

Op 118 meter hoogte wordt er tegen de indrukwekkende achtergrond van de vesting een fantastisch vuurwerk afgestoken, dat het Rijndal verandert in een zee van licht.

 

Al op vrijdag wordt het 3-daagse begeleidende evenement 'Koblenzer Sommerfest' met een uitgebreid programma vol amusement geopend.

 

 

Inhoud van het arrangement:

 

 

  • 10-8 – 12-8-2018, 2 x overnachting/ontbijt in een
    3-sterrenhotel in Koblenz

 

  • Toegang tot de interactieve tentoonstelling 'Romanticum’ in het Forum Confluentes op de Zentralplatz
  • 11-8-2018/10:00 uur Deelname aan een ca. 2 uur durende stadswandeling onder leiding van een gids door de historische binnenstad van Koblenz

 

  • 11-8-2018/Boottocht van/naar Koblenz en diner aan boord van een boot die deel uitmaakt van het botencorso 'Rhein in Flammen'
    Einde om ca. 23:30 uur

 

 

Heen- en terugreis op eigen gelegenheid.

 

 

Prijzen op aanvraag.

Voor het doen van een individueel aanbod staan wij u graag ter beschikking: buchungsanfragen@koblenz-touristik.de