Menü

Afspraak voorvertoning

21 september 2024

20 september 2025

19 september 2026

hotel Hotel zoeken:

today
today

Landenprogramma

Rijn in Vlammen 2024 in de Loreley in St. Goar (20. en 21.9.)

SANKT GOAR

Vrijdag 20.9.2024


Festivalterrein wordt nog gepland

… Vanaf vrijdagmiddag vroeg verwelkomen we onze Rhine in Flames gasten in Sankt Goar en vieren we met hen feest tot in het weekend. We zorgen voor een gevarieerd muziekprogramma op verschillende openluchtpodia. Onze cafés, ijssalons en restaurants verwennen je met culinaire hoogtepunten aan het einde van het seizoen. Tegelijkertijd nodigen verschillende kraampjes je uit om door de stad Sankt Goar en langs de oevers van de Rijn te slenteren.
Bezoek overdag de Loreley-rots op de rechteroever van de Rijn of ons kasteel Rheinfels, van waaruit op zaterdag een deel van het vuurwerk van Rhine in Flames wordt afgestoken.
vuurwerk op zaterdag, en geniet 's avonds van het romantische uitzicht op Sankt Goarshausen weerspiegeld in het donkere water aan de overkant.

Zaterdag 21.9.2024

Festivalterrein nog in planning

… Brass-on-Fire wordt ons muzikale motto op zaterdag. Verschillende brassbands uit Rijnland-Palts spelen de hele dag traditionele, klassieke en jazzmuziek op onze openluchtpodia en dompelen de stad onder in een vrolijke en feestelijke sfeer. Aan boord gaan van onze schepen, het exacte vertrekpunt en de vertrektijd vindt u in uw bindtickets. De botenparade verzamelt zich rond 19.00 uur op de Rijn tussen Sankt Goar en Sankt Goarshausen.
Verheug u op een onvergetelijke ervaring, wandel aan boord en naar het hoge dek en beleef vanaf 21.00 uur ons prachtige Rijn in Vlammen vuurwerk - de echo tussen de leisteenhellingen en kastelen van Sankt Goar en Sankt Goarshausen is uniek!

Wij verheugen ons erop u als gast te mogen begroeten en hopen dat u geniet van onze traditionele Rijn in Vlammen® - Het Origineel in Sankt Goar.